CONFERINȚĂ 2020

Societatea de Psihologie Militară în parteneriat cu Centrul național militar de psihologie și sănătate comportamentală din cadrul Ministerului Apărării Naționale, organizează în perioada 26-30.10.2020, Conferința națională militară de științe comportamentale, cu participare internațională, având ca temă  Dinamică și inovație în sănătatea psihologică și comportamentală.

Manifestarea științifică va fi creditată de către Colegiul Psihologilor din România și va reuni specialiști din domeniul psihologiei și sănătății comportamentale, atât din cadrul structurilor militare de profil, cât și din mediul civil, în vederea stabilirii bazei de colaborare interdisciplinară și a diseminării celor mai noi tendințe privind bunele practici în domeniile menționate.

STATE OF THE ART

Colonel (Retired) Paul T. Bartone, Ph.D. is a Visiting Research Fellow at the Institute for National Strategic Studies, National Defense University. A Fulbright Scholar (Norway, 2006-07), Bartone has taught strategic leadership at the Industrial College of the Armed Forces, National Defense University, and at the U.S. Military Academy, West Point, where he also served as Director of the West Point…

WORKSHOP 1

Marian Popa este absolvent al Facultății de Sociologie și Psihologie și doctor în psihologie la Universitatea ,,Alexandru I. Cuza”, Iași, psiholog practician în domeniul aviației și cadru didactic la Universitatea din București (statistică, metodologia cercetarii, psihologia muncii, evaluarea performanței în muncă, psihologie militară). Introducere in inferența Bayesiană Descriere generală Promovarea cunoașterii știintifice pe baza algoritmului testării ipotezei de nul (NHST)…

WORKSHOP 2

Psihoterapeutul Ana Băianu ni se alătura în cadrul conferinței în calitate de practician. Ea consideră că există aspecte teoretice în viața noastră profesională fără de care nu am putea să ne organizam gândurile și intervenția terapeutică. Recomandarea psihologului invitat este să fim cât mai documentați și cât mai bine instruiți. Lucrul în cabinet înseamnă multe emoții și povești de viață…

GET YOUR TIKETSAccounts

Free Trial

Projects

Storage

Domains

Sub-domains

STUDENȚI SI MASTERANZI

NON MEMBRI SPM

150 LEI

5 days

4  International Keynotes Speakers

5 Workshops

Meetings with the Army Psychologists

PsyNetworking Opportunities

STUDENȚI SI MASTERANZI

MEMBRI SPM

100 LEI

5 days

4  International Keynotes Speakers

5 Workshops

Meetings with the Army Psychologists

PsyNetworking Opportunities

PARTICIPANȚI

NON MEMBRI SPM

200 LEI

5 days

4  International Keynotes Speakers

5 Workshops

Best community experience 

PsyNetworking Opportunities

MEMBRI SPM

150 LEI

5 days

4  International Keynotes Speakers

5 Workshops

Best community experience 

PsyNetworking Opportunities

Pentru a va putea inscrie este necessar sa aveti cont.

Serviciile oferite includ participarea la lucrările în format on-line, participarea la workshop-uri, asigurarea materialelor oferite de invitați.

Taxa se poate achita prin virament bancar în contul deschis la BCR, sucursala București, sector 6, Cod IBAN: RO62RNCB0077148648320001, cu specificația ,,pentru Conferința naționala 2020”, iar o copie de pe dovada plății va fi trimisă la adresa de e-mail: conferinta@militarypsychology.ro.  Este disponibila si plata on-line.

INFORMAȚII UTILE


O persoană poate participa prin înscrierea la 5 workshop-uri și cu maximum două lucrări/postere.

Abstractul se va elabora prin respectarea condițiilor de mai jos și se va transmite atât prin FORMULARUL DE ÎNSCRIERE ELECTRONIC, cât și prin e-mail la adresa conferinta@militarypsychology.ro:

  • editor de text Word;
  • font Times New Roman cu diacritice românești, spațiat la un rând;
  • număr maxim de cuvinte: 200;
  • setarea paginii: format A5, margine stânga 20 mm, margine dreapta 20 mm, sus 20 mm, jos 20 mm;
  • structurat astfel: două rânduri libere; titlul lucrării cu majuscule, stilul ,,Bold”, cu ,,size 11”, centrat; două rânduri libere; prenumele și numele autorului/autorilor (dacă sunt mai mulți autori, fiecare va fi scris pe câte un rând), centrat, având inserată nota de subsol care conține profesia și U.M./instituția la care lucrează (Insert, Reference – Footnote, se folosește simbolul * pentru primul autor, simbolul ** pentru al doilea etc); două rânduri libere;
  • abstractul se elaborează în limba română și limba engleză, cu „size 8”, stilul „Italic”, „Justify”;
  • fișier cu extensia ,,doc”, intitulat ,,Numele și prenumele primului autor nr. lucrare.doc” (exemplu: ,,NumePrenume_1.doc).

Abstractele vor fi publicate într-o broșură tip Abstract Book.
Prezentarea și dezbaterea lucrării vor avea loc în cadrul sesiunii ,,Dezbateri pe secțiuni”, iar varianta electronică a prezentării Power Point va fi transmisă până la data de 30.08.2020.

Taxa de participare este de 200 lei, respectiv de 150 lei pentru studenți. Persoanele care sunt înscrise ca membri ai Societății de Psihologie Militară  beneficiază de o reducere de 50 de lei.
Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! | CONTACT