Cum te ajută psihologia?

Sorry, no posts were found.

Știință și practică în psihologie

Sorry, no posts were found.

DESPRE NOI


Societatea de Psihologie Militară este o organizaţie profesională, ştiinţifică, a psihologilor care activează ori au activat în domeniul psihologiei militare şi a specialiştilor din alte discipline comportamentale care concură la promovarea sănătăţii mentale.

Misiune

Misiunea noastră este de a promova avansarea, comunicarea și aplicarea științei psihologice și a cunoștințelor, pentru beneficiul societatății.

Viziune

Viziunea noastra este o psihologie puternică, diversă și unificată, care intensifică cunoștințele și îmbunătățește condiția umană.

Societatea de Psihologie Militară este o organizaţie:
Apolitică
100%
Nonguvernamentală
100%
Cu personalitate juridica
100%

SCOPUL SOCIETĂȚII

Scopul societăţii este nepatrimonial şi constă în promovarea excelenţei în domeniul psihologiei militare prin furnizarea unor servicii psihologice de înaltă calitate, fundamentate ştiinţific, la standarde etice şi profesionale recunoscute la nivel internaţional.

Principalele obiective ale societăţii

Promovarea şi dezvoltarea unor activităţi de cercetare ştiinţifică şi implementare a unor programe şi proiecte în domeniul psihologiei militare

Participarea la dezvoltarea şi promovarea cunoştinţelor, aplicaţiilor, ghidurilor şi recomandărilor specifice domeniului psihologiei militare.

Participarea la dezvoltarea unor strategii şi metode moderne privind educaţia pentru promovarea sănătăţii mentale şi îmbunătăţirea calităţii vieţii.

NOUTATI


Sorry, no posts were found.

Ai intrebari? Nu ezita sa ne contactezi! | CONTACT