Nu trebuie să le duci singur pe toate!
Beneficiază de suport psihologic!

Dacă vă confruntați cu probleme de natură emoțională, comportamentală sau socială, puteți accesa resursele puse la dispoziție, pe site-ul nostru, în secțiunile Informații utile și Resurse.
Dacă aceste probleme persistă și identificați prezența reacțiilor de mai jos, puteți accesa lista psihologilor voluntari, pentru a beneficia de suport psihologic, intrând astfel în contact cu unul dintre colegii noștri din zona dumneavoastră de proximitate.
Probleme de funcționare cognitivă, emoțională sau socială:
ψ – oboseală permanentă, lipsă de chef sau de plăcere față de orice activitate;
ψ – frică aproape permanentă că vi se poate întâmpla ceva rău (legat de starea de sănătate sau de anumite situații de viață);
ψ – atacuri de panică, care sunt confundate de foarte multe ori cu crizele cardiace sau cu atacul cerebral;
ψ – plâns facil, uneori fără motiv;
ψ – somnolență excesivă sau somn întrerupt, coșmaruri, insomnii;
ψ – probleme de comportament alimentar (manifestate prin alimentație necontrolată, creștere sau scădere bruscă în greutate);
ψ – ticuri nervoase, accese de furie, iritabilitate, sentimente de vinovăție;
ψ – dureri ciudate care apar fără un motiv medical evident;
ψ – pierderea controlului față de consumul de alcool, droguri, jocuri de noroc, medicamente.

Psihologii noștri vă vor ghida să vă identificați resursele de care dispuneți, limitele sau obstacolele care stau în calea rezolvării problemelor, dar și cele mai bune soluții adaptate nevoilor dumneavoastră.
În acest fel vă putem ajuta să vă dezvoltați propriile instrumente necesare în depășirea acestor probleme și în asigurarea unei bune funcționări pe plan familial, profesional și social, devenind astfel, propriul dumneavoastră terapeut.