NOUTATI

ANUNȚ IMPORTANT PENTRU MEMBRII SOCIETĂȚII DE PSIHOLOGIE MILITARĂ!!!

 Asociația Societatea de Psihologie Militară, împreună cu Centrul de investigații sociocomportamentale, din cadrul Ministerului Apărării Naționale, organizează, în București, în perioada 7-11 mai, the International Applied Military Psychology Symposium (IAMPS2018).
       Evenimentul oferă oportunitatea colaborării cu psihologi militari din peste 25 de țări şi diseminării unor informaţii practice şi de cercetare despre subiecte ca: leadership, reziliență și stres operațional, prim ajutor psihologic și intervenție în situații de criză, aspecte organizaționale, interculturale și multinaționale etc.
       Detaliile privind modul de desfășurare a manifestării științifice și programul sunt afișate pe site-ul www.iamps.org.
       Taxa de participare pentru membrii Societății de Psihologie Militară, care au plătit cotizația inclusiv pentru anul 2018, este de 380 lei (250 lei pentru studenți). Aceasta se plătește în contul deschis la BCR: Cod IBAN: RO62RNCB0077148648320001, iar dovada plății se trimite pe adresa office@militarypsychology.ro.
       Serviciile oferite includ:
  • Participarea ca audient la sesiunea de workshopuri din 07.05.2018;

– Building resilience for military families – Carl Castro
– Paradigma adaptării în evaluarea psihologică din organizația militară – Marian Popa și Vasile Marineanu

  •           Participarea ca audient la sesiunile de prezentări din cadrul IAMPS ;
  •          Serviciile de catering pentru pauzele de cafea și mesele de prânz, organizate în cadrul Cercului Militar Național;
  •          Mapa de participare cu materiale informative.
        Opțional, pentru participarea la evenimentele sociale din cadrul Simpozionului (Meet and greet, Social activity, Conference Dinner Reception), la taxa de participare se adaugă următoarele sume, astfel:
  • Meet and greet – 20 eur.
  • Social Activity – 25 eur.
  • Conference Dinner Reception – 60 eur.
        Sumele în euro sunt transformate în lei la cursul valutar din ziua efectuării plății.
        Pentru înscrierea la Simpozion, completați talonul de participare de pe pagina http://www.iamps.org/Conference/Registration.aspx, până pe data de 20.04.2018, iar pentru a opta pentru unul dintre workshopurile din 07.05.2018, vă rugăm să specificați titlul workshopului în cadrul mailului de transmitere a dovezii de plată.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.