Cum te ajuta

Hai și tu în Societatea de Psihologie Militară!

Ai auzit de Societatea de Psihologie Militară, dar nu știi exact despre ce e vorba? Ai vrea să faci parte din ea, dar nu știi ce presupune sau cum să te înscrii? Scopul acestui articol este de a răspunde acestor întrebări, venind în întâmpinarea posibilelor nelămuriri.

Ce este Societatea de Psihologie Militară?
O organizație apolitică, nonguvernamentală, cu personalitate juridică, bazată pe principiul nonprofitului, autonomiei și specificului concret al profesiei de psiholog.

Care este scopul Societății de Psihologie Militară?
Promovarea excelenței în domeniul psihologiei militare prin furnizarea unor servicii de înaltă calitate, fundamentate științific, la standarde etice și profesionale recunoscute la nivel internațional. Obiectivele principale sunt de a promova și dezvolta activități de cercetare științifică și implementare a unor programe și proiecte în domeniul psihologiei militare, dezvoltarea și promovarea cunoștințelor, aplicațiilor, ghidurilor și recomandărilor specifice psihologiei militare. Totodată, sunt vizate promovarea sănătății mintale și îmbunătățirea calității vieții. Societatea de Psihologie Militară (SPM) organizează conferințe, simpozioane, sesiuni de comunicări și alte manifestări științifice și susține dezvoltarea unor relații cu societăți similare din țară și din străinătate.

Cine face parte din Societatea de Psihologie Militară?

Psihologii care activează sau au activat în domeniul psihologiei militare, dar și specialiștii în alte discipline comportamentale relaționate cu promovarea sănătății mintale.

Ce avantaje am dacă mă înscriu în Societatea de Psihologie Militară?
Reduceri privind taxa de înscriere la manifestări științifice cu tematică relevantă pentru psihologia militară (conferințe, simpozioane, workshop-uri etc), facilitarea participării la manifestări de profil din țară și străinătate, reprezentarea membrilor societății în relația cu organizații de profil și Colegiul Psihologilor din România. Totodată, ai ocazia de a intra în contact cu personalități din domeniul psihologiei.

Cum mă înscriu în Societatea de Psihologie Militară?
Completezi formularul de înscriere din subsecțiunea „Aderare SPM” și plătești cotizația anuală de 100 RON (50 RON pentru studenți/masteranzi) în contul afișat la subsecțiunea „Implică-te”. Pentru orice informații suplimentare, consultă site-ul www.militarypsychology.ro.
Hai și tu în Societatea de Psihologie Militară!
Sursă: www.militarypsychology.ro

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.