conferinta

WORKSHOP 4 – Evaluarea psihologică în mediul online

Dna. conf. univ. dr. Florinda Golu Tinella a absolvit în 2003 Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie, din cadrul Universității din București, iar în 2008 a obținut titlul de doctor în Psihologie.
Din anul 2004 este cadru didactic titular al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti, Departamentul de Psihologie și Științe Cognitive, iar în prezent Prodecan al facultății, având ca domenii de interes academic şi ştiinţific psihologia dezvoltării, evaluarea şi intervenţia psihologică, psihologia clinică.
Este autoarea a cinci cărţi de specialitate: „Dinamica dezvoltării personale la vârsta preşcolară”, 2004, „Proiectivitatea imaginativ-creativă la copilul preşcolar”, 2006, „Pregătirea psihologică a copilului pentru şcoală”, 2009, „Joc şi învăţare la copilul preşcolar – ghid pentru educatori, părinţi şi psihologi”, 2009, „Psihologia dezvoltării umane”, 2010 şi coautor la patru cărţi: „Psihologie – Repere ale unei învăţări raţionale”, 2006, „Aplicaţii practice ale psihologiei copilului. Dezvoltarea personală ca program de educaţie alternativă”, 2009, „Studii de psihologia dezvoltării”, 2012, „Dimensiuni aplicative ale psihologiei sociale”, 2012.
Totodată, Florinda Golu este psiholog practician cu o experiență de peste 15 ani şi supervizor atestat de Colegiul Psihologilor din România.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.