conf2021

STATE OF THE ART (III)

Prof. univ. dr. DRAGOȘ ILIESCU este specialist în psihologie organizațională și măsurare psihologică, cu o solidă activitate academică și experiență practică și cu o largă recunoaștere în comunitatea internațională de
specialitate. Este membru în comitetul director al APIO (Asociația de Psihologie Industrială și Organizațională) și membru al altor asociatii profesionale internationale: SIOP (Society for Industrial-Organizational Psychology), EAWOP (European Association for Work and Organizational Psychology), IAAP (International Association of Applied Psychology) si ISSS (International Society for the Scientific Study of Subjectivity).
A avut activități intensive de consultanță în sute de proiecte în cursul ultimilor 15 ani și este unul din membrii fondatori ai grupului Psyence, care reunește o serie de servicii comerciale în aria psihologiei aplicate, precum Testcentral, editorul român de teste psihologice, D&D Research, agenție de cercetare de piață și consumator si altele. Este autor și co-autor a peste 80 de lucrări publicate în jurnale și cărți de specialitate și de asemenea autor și co-autor a peste 70 de lucrări prezentate la conferințe științifice internaționale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.