conferinta

WORKSHOP 6 – Consistență sau transformare în personalitate? Factorii Big Five și mediul militar

Marius Stanciu este doctor în psihologie, psiholog clinician, psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală, cercetător și cadru didactic asociat al Universității din București.
A absolvit în calitate de șef de promoție atât liceul la o clasă dedicată elevilor supradotați (ICHB), cât și Facultatea de Psihologie și Științele Educației (finalizată cu 10) și Facultatea de Științe Politice în cadrul aceleiași universități (finalizată cu 9.92). Deține, de asemenea, trei titluri de master în domenii diverse precum politologia, diplomația și psihoterapia cognitiv-comportamentală.
În anul 2013, Dr. Stanciu a primit Premiul Excelenței în cadrul Galei Performanței, iar în 2020 și 2021 cabinetul său s-a aflat pe primul loc în capitală în termeni de performanță conform datelor agregate din recenziile clienților și măsurile standardizate colectate. Specialist în aria legăturilor existente între psihopatologie, creativitate și inteligență, Dr. Marius M. Stanciu a evaluat de-a lungul timpului sute de elevi olimpici și studenți premiați la concursuri naționale și internaționale, preocupările sale curente gravitând în jurul popularizării unei conceptualizări continue a problemelor comportamentale și susținerea practicii bazate pe dovezi în planul serviciilor dedicate sănătății mintale.

Lasă un răspuns

Adresa ta de email nu va fi publicată.