CONFERINȚĂ 2022

Societatea de Psihologie Militară în parteneriat cu Centrul național militar de psihologie și sănătate comportamentală din cadrul Ministerului Apărării Naționale, organizează în perioada 13-14.10.2022, la Cercul Militar Național, Conferința națională militară de științe comportamentale, cu participare internațională, având ca temă
SUPORTUL PSIHOLOGIC ÎN SITUAȚII DE CRIZĂ: RISCURI ȘI OPORTUNITĂȚI.

Manifestarea științifică va fi creditată de către Colegiul Psihologilor din România cu 10 credite și va reuni specialiști din domeniul psihologiei și sănătății comportamentale, atât din cadrul structurilor militare de profil, cât și din mediul civil, în vederea stabilirii bazei de colaborare interdisciplinară și a diseminării celor mai noi tendințe privind bunele practici în domeniile menționate.

STATE OF THE ART (I)

Captain (Retd) Prof Dr Ole Boe serves as a Full Professor of Organization and Leadership at the School of Business at the University of South-Eastern Norway (USN). Prof. Boe is the first academic in Norway to be qualified as a full professor in military leadership. He served as an Associate Professor of Military Leadership at the Institute of Military leadership and…

STATE OF THE ART (II)

Fredrik Andre Nilsen , Assistant Professor, The Norwegian Defence University College, Dept for Leadership of Land Operations Fredrik Nilsen graduated as a clinical psychologist (Cand. Psychol, Hons) from Univ. of Tromsoe and Univ. of California, Berkeley in 2001. He is currently in the final stages of the PhD program in psychology at the Univ. of Oslo. His academic interests include…

STATE OF THE ART (III)

Prof. univ. dr. Dragoș Iliescu, în prezent cadru didactic la Facultatea de Psihologie și Științele Educației a Universității din București, este un proeminent specialist în Psihologie organizațională și măsurare psihologică, cu o solidă activitate academică și experiență practică și cu o largă recunoaștere în comunitatea internațională de specialitate. În luna august a anului 2020, profesorul Iliescu a fost ales președinte…

STATE OF THE ART (IV)

Prof. univ. dr. Adrian Opre este președintele Asociației de Științe Cognitive din Romania și profesor universitar în cadrul Departamentului  de Psihologie al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea „Babeș‑Bolyai” din Cluj‑Napoca. Pe lângă formarea academică inițială, finalizată la nivel doctoral în cadrul Universității „Babeș‑Bolyai”, a beneficiat de stagii de formare și cercetare la universități prestigioase din Statele Unite și…

STATE OF THE ART (V)

Col. dr. Vasile Marineanu este psiholog clinician, psihoterapeut de formare cognitiv-comportamentală, formator și supervizor, cu peste 20 de ani de experiență. Este absolvent al facultății de Psihologie din cadrul Universității din București (1996) și doctor în psihologie al aceleiași universități din anul 2001. De asemenea, a absolvit Academia Forțelor Aeriene (1989) și Centrul European pentru Studii Strategice de Securitate „George…

WORKSHOP 1 – Aspecte psihologice ale prevenției și intervenției în siguranța rutieră

Dna. prof. univ. dr. Mihaela Rus este prodecan al Facultății de Drept şi Științe Administrative, din cadrul Universității Ovidius din Constanța și psiholog principal în specialitățile psihologia transporturilor, psihologia muncii, organizațională şi servicii, acreditată de Colegiul Psihologilor din România. Dna. Mihaela Rus este absolventă a Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Specializarea Psihologie, din cadrul Universităţii „Babeş Bolyai”, Cluj-Napoca, iar…

WORKSHOP 2 – Analiza predictivă cu rețele neuronale (MLP și RBF). Aplicații în teoria comportamentului planificat și teoria Nudge

Dana Rad este profesor în cadrul Facultății de Științe ale Educației, Psihologie și Asistență Socială a Universității Aurel Vlaicu din Arad și are o dublă specializare în Psihologie (Doctorat în Psihologie Cognitivă Aplicată) și Automatică (Master în Automatică și Sisteme Inteligente). Timp de 12 ani a coordonat, în calitate de psiholog, activitatea de consiliere profesională a beneficiarilor Fundației Dezvoltarea Popoarelor…

WORKSHOP 4 – Evaluarea psihologică în mediul online

Dna. conf. univ. dr. Florinda Golu Tinella a absolvit în 2003 Facultatea de Psihologie și Științele Educației, specializarea Psihologie, din cadrul Universității din București, iar în 2008 a obținut titlul de doctor în Psihologie. Din anul 2004 este cadru didactic titular al Facultăţii de Psihologie şi Ştiinţele Educaţiei, Universitatea din Bucureşti, Departamentul de Psihologie și Științe Cognitive, iar în prezent…

WORKSHOP 5 – Intervenții cognitiv-comportamentale în situații de criză

Victor Bohuș este psiholog și psihoterapeut cognitiv-comportamental, absolvent al Facultății de Psihologie și Științele Educației, Universitatea București și al masteratului de Psihologie clinică, consiliere psihologică și psihoterapie din cadrul Universității Babeș-Bolyai, Cluj-Napoca. Este, de asemenea, Membru Fondator al Asociației Choice, un ONG dedicat promovării psihologiei științifice. Victor este membru și în Comisia pentru relaţiile de muncă, politică salarială, incluziune socială,…

WORKSHOP 6 – Consistență sau transformare în personalitate? Factorii Big Five și mediul militar

Marius Stanciu este doctor în psihologie, psiholog clinician, psihoterapeut cu formare în terapia cognitiv-comportamentală, cercetător și cadru didactic asociat al Universității din București. A absolvit în calitate de șef de promoție atât liceul la o clasă dedicată elevilor supradotați (ICHB), cât și Facultatea de Psihologie și Științele Educației (finalizată cu 10) și Facultatea de Științe Politice în cadrul aceleiași universități…

GET YOUR TIKETS




PÂNĂ LA 01 IUNIE 2024



DUPĂ 01 IUNIE 2024


MEMBRI ASPM

300 LEI


400 LEI


NON-MEMBRI ASPM

400 LEI


500 LEI

STUDENȚI SI MASTERANZI

MEMBRI SPM


STUDENȚI MEMBRI ASPM

150 LEI


200 LEI

PARTICIPANȚI

NON MEMBRI SPM


STUDENȚI NON-MEMBRI ASPM

200 LEI


250 LEI

Taxa la conferință include: participarea la secțiunea State of the Art, participarea la 3 workshop-uri, mapa cu documentele conferinței, pauzele de cafea, masa de prânz și cina festivă.

Taxa se poate achita on-line sau prin virament bancar* în contul deschis la BCR, sucursala București, sector 6, Cod IBAN: RO62RNCB0077148648320001.

* în cazul plății prin virament bancar se va specifica ,,pentru Conferința naționala 2022”, iar o copie de pe dovada plății va fi trimisă la adresa de e-mail: conferinta@militarypsychology.ro, împreună cu datele de facturare.

INFORMAȚII UTILE


O persoană poate participa prin înscrierea la secțiunea STATE OF THE ART și la 3 workshop-uri.

Participarea este creditată de către Colegiul Psihologilor din România cu un număr total de 10 credite profesionale.

Taxa de participare este de 500 lei, respectiv de 300 lei pentru studenți. Persoanele care sunt înscrise ca membri ai Societății de Psihologie Militară, cu taxa achitată pe anul 2022,  beneficiază de o reducere de 100 de lei., iar studenții de o reducere de 50 de lei.

Ai întrebări? Nu ezita să ne contactezi! | CONTACT